Over Bogess OUD

Je zit in de metro onderweg naar een verjaardag en er stapt ineens een bloed mooie dame in. Ze gaat tegenover je zitten. Gedurende de rit kijkt ze naar je gloed nieuwe sneakers en glimlacht met je. Je glimlacht terug en zegt:"Kwaliteit voor een goede prijs". Wil je ook zo een effect creëren neem dan een kijkje op onze site. 

 

 

 

Ons verhaal

Bogess is een jong en dynamisch bedrijf met de focus op exclusiviteit. Ben je opzoek naar een unieke uitstraling dan ben je bij ons aan het juiste adres. Momenteel zijn sneakers van het merk Nike, Adidas en Puma in diverse kleuren te vinden op onze site. Mocht het zijn dat jou droom sneaker niet op de site staat stuur dan maar gerust een bericht met een foto van de sneaker naar info@bogess.nl. Je zult binnen 24 uur een offerte ontvangen van de gewenste sneaker. 

 

Contact

Kwaliteit voor een goede prijs

Bogess garandeerd haar klanten de beste kwaliteit voor een goede prijs. Maak gratis een account aan  op de website en krijg niet alleen 150 spaarpunten, maar ontvang ook updates over sales en trends. Ben je student meld je aan en ontvang maandelijks 100 punten.

 

Aanmelden

Sparen met onze spaaracties

Spaar met jouw spaarpunten voor nog meer korting op je aankoop. Bij elke aankoop krijg je spaarpunten bijgeschreven, 1 punt voor elke euro dat je besteed.  De spaarpunten kunnen ingewisseld worden voor kortingen. Zo ontvang je o.a. met 500 spaarpunten €5 korting. Voor meer informatie over ons spaarsysteem kun je op de bogess spaaractie knop drukken. 

 

Bogess Spaaractie