Reebok Club C viert 35-jarig jubileum met nieuw "kleurenpakket"

Toen het in 1985 debuteerde, werd Reebok’s Club C gepresenteerd als een elegant tennissilhouet, dat de drager toegang zou geven tot elke racketzwaaiende club. In de jaren daarna is het veranderd in een geliefd lifestyle-silhouet, en nu, ter viering van zijn 35-jarig jubileum, is de Club C uitgebracht in een gloednieuw "Color Pack".

Uitgerust met "Glen Green", "Legacy Red" of "Fierce Gold" versieringen, houdt deze trifecta van op tennis geïnspireerde stijlen de dingen meestal subtiel, maar voegt een vleugje flair toe om te knikken naar het inclusieve karakter van Club C. Elk paar is gemaakt van wit leer, met de bijbehorende gekleurde accenten gedrapeerd over de inlegzool en het hiellipje. Er is ook een vleugje gekleurde biezen die onder de kraag lopen en een kenmerkende Reebok Union Jack-hit op het kwartaal.

Tongpatches en inlegzolen bieden de meest directe knipoog naar de inspiratie van de collectie door middel van een speciale afbeelding die gekruiste tennisrackets laat zien. Ondertussen ronden de witte rubberen tussenzolen en contrasterende buitenzolen alle drie de stijlen af. Deze release zet een drukke periode voort voor de Club C, in navolging van een scherpe "International Sports" -collectie en een preview van een nieuwe JJJJound-samenwerking.